Vraag nu gratis offertes aan!

   
Contactpersoon: *
Titel:
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Adres:
Postcode:
Plaats:
Bij voorkeur bellen:


Type opdracht:
Beschrijving van de opdracht: Wees zo volledig mogelijk voor een offerte op maat:
Indicatie geplande datum opdracht: *
Gratis bespaartips:

Website laten maken?

Vind hier uw webdesigner. Vraag vrijblijvend 6 offertes aan.

Meer over webdesign


Webdesign is kortgezegd het vormgeven van een website. Tegenwoordig is het begrip veel meer omvattend, dan dat het vroeger was. Wanneer er over webdesign gesproken wordt dan hebben we het uiteraard nog over het creëren en onderhouden van websites, maar door de jaren zijn er allerlei toepassingen ontwikkeld die invloed hebben gehad op webdesign.

Zogezegd is de ontwikkeling en het wijzigen van websites niet het enige meer wat de klant van een webdesigner vraagt. Een optimaal presterende website is wat men wil tegenwoordig. Een website moet goed vindbaar zijn in zoekmachines als Google of Bing en men moet makkelijk en snel de informatie op de website het liefst zelfstandig kunnen updaten.

Onderstaand een opsomming van services waarvoor een webdesigner kan worden ingezet:

 • Je wilt een website laten maken?
  Een webdesigner kan, met als uitgangspunt jouw eisen en wensen, een internet site bouwen. Dit kan van statisch tot heel dynamisch! Speciale aandacht hierbij is het maken van een webshop. Dit is een soort van ‘online etalage’ waar u uw diensten en/of producten aanbiedt en aangeschaft kunnen worden door de bezoekers van uw website.

 • Wijzigen van je huidige website
  Heeft u een design waar u niet tevreden mee bent? Een webdesigner kan een nieuw en professioneel ontwerp voor u maken.

 • Het laten maken en/of wijzigen van uw huisstijl
  Wilt u uw huisstijl veranderen? Of heeft u nog geen huisstijl en wilt u dit professioneel laten maken? Bij een webdesigner ben u aan het goede adres.

 • SEO: het optimaliseren van zoekmachine resultaten
  Webdesigners kunnen zich bijvoorbeeld ook bezig houden met waar uw site in de zoekmachines gepositioneerd staat. Niet tevreden met uw positie? Vraag naar de mogelijkheden van SEO!

 • Adobe Flash®
  Adobe Flash® is een programma waarmee animaties, webvideo’s en webapplicaties (gehele websites, spelletjes) gemaakt kunnen worden. Het is een veel gebruikt middel om websites ‘aan te kleden’ en voor reclame-uitingen bij websites (banners).

 • Joomla: content beheer (CMS) 
  U kunt gemakkelijk uw eigen website onderhouden en updaten met behulp van een CMS (Content Management Systeem) zoals Joomla. Een webdesigner kan u hier meer over vertellen! Beheer gemakkelijk uw website en houd hem up to date.

Niet iedere webdesigner beschikt over dezelfde skills. Net als in ieder vakgebied bestaan er diverse specialisaties. Het is dan ook aan te raden dat wanneer u offertes aanvraagt duidelijk weet aan te geven waarvoor u verwacht de webdesigner nodig te hebben.

Heeft u een goed beeld en weet u welke kant u op wilt met uw (nog te maken) website? Wacht dan niet langer en vraag nu gratis offertes aan!